Win het juiste printwerk advies in

Opdrachtgevers werken met CB Print voor een perfecte vertaling van hun design op passend printwerk. Om een goed idee perfect uit te voeren is het belangrijk de eigenschappen van het materiaal goed te kennen. CB Print helpt hier graag bij. Wij weten precies op welk materiaal uw digitaal drukwerk het beste tot zijn recht komt. Gebruik onze bestelportal om de materiaaleigenschappen te bekijken of neem contact op voor maatwerk advies.

Kies uw printwerkobject. Onze portal helpt u verder

Alle informatie naast elkaar in het bestelportal

Met meer dan honderd materialen is het soms lastig kiezen uit ons assortiment. Want hoe kunt u nou weten wat de beste grondstof is voor de wallcovering of het compleet beplakken van de winkelruiten? Het maakt bijvoorbeeld een verschil of materiaal voor korte of lange duur op een ruit moet blijven plakken. CB Print maakt deze keuze stukje gemakkelijker met de geavanceerde bestelportal. Hier bekijkt u alle materiaaleigenschappen en mogelijke toepassingen.

Fastorder

Al voor het perfecte materiaal gekozen? Via het fastorder bestelproces uploadt u een bulk bestanden waarbij het systeem zelf de formaten uitleest. Het enige dat u hoeft te doen is de materiaalkeuze, aantallen en afwerking doorgeven. Zo bent u in twee minuten klaar met invoeren en houdt u tijdens het uploaden tijd voor andere zaken.

Grafisch design en dtp

Problemen met uw design of nog geen artwork. Onze grafisch ontwerpers leiden uw project van A tot Z in goede banen. Denk aan bijvoorbeeld simpele aanpassingen als het vergroten van een beeld of logo, het optimaliseren van uw bestanden voor groot formaat printwerk of de complete opmaak van uw project.

Ook helpt onze bestandscontrole u verder. Dit systeem beoordeelt uw upload op kleurwaardes, formaat, dpi-waarde en fonts.

Professioneel printwerk advies

Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren over de juiste materialen voor indoor signing of welke banner het beste bij uw reclamecampagne past. Neem contact op of vraag onze samples aan.

Neem contact op