Wie zijn wij

Bij CB Print bieden we de zakelijke markt al meer dan 12 jaar creatieve en duurzame oplossingen voor groot formaat drukwerk. Met persoonlijke aandacht en service leveren we uw gewenste resultaat in iedere denkbare afwerking en ieder printbaar materiaal. Geen opdracht is ons te gek en geen formaat is ons te groot!

Totaalontzorging

Samen met u gaan we op zoek naar de mooiste, innovatieve en betaalbare printoplossingen. Als totaaloplosser kunnen we u daar gedurende het gehele traject in ondersteunen en ontzorgen. Onze deskundigheid en no-nonsense mentaliteit zorgt voor een hoge kwaliteit en totaalontzorging.

Uniek bestelsysteem

Uniek is ons volledig geautomatiseerd bestelsysteem. Dit maakt het mogelijk om op een heel eenvoudige en supersnelle wijze uw (herhaal)bestellingen in te voeren. Deze slimme tool denkt met u mee en geeft feedback, zodat de bestelling direct en foutloos bij onze productieafdeling terecht komt. Met als resultaat een enorm snelle levertijd!

U staat centraal

Onze dagelijkse drive is om onze relatie te allen tijde te ontzorgen en daarmee de allerhoogste kwaliteit te leveren. Onze (internationale) relaties beoordelen ons met een gemiddeld rapportcijfer van 9,3.

Duurzaam

Daarnaast geloven we in duurzaam ondernemen. Voor onze printoplossingen geldt dat het belang van de maatschappij en het milieu centraal staat. We maken hierbij gebruik van zoveel mogelijk duurzame technieken en milieuvriendelijke producties. Daarin blijven we innoveren!