Montage van alle binnen- en buitenreclame

Uw printwerk is meer dan textiel, banner, plaat en inkt. De juiste uitstraling is essentieel om de doelgroep optimaal te bereiken. Laat het monteren van spandoeken, tijdelijke beplakking van de winkelvloer of het bestickeren van een wagenpark daarom over aan een vakman. CB Print heeft ruime ervaring in de montage van alle soorten reclame. Onze monteurs plaatsen het printwerk op professionele en efficiënte wijze.

White label installatie

Besteed het gehele productie- en montageproces aan ons uit voor ultiem gemak. Wij voorzagen al vele bedrijven van binnen en buiten van perfecte reclame-afwerking en kunnen voor reclamebureaus en resellers white label op pad. Onze bussen zijn eventueel neutraal en onze monteurs dragen indien niet gewenst ook geen herkenbare logo’s op hun kleding. Als u wilt trekken we zelfs uw bedrijfskleding aan.

Alle soorten reclame montage

CB Print levert niet simpelweg een paar rollen spandoek af die vervolgens weken in de hal de doorgang blokkeren. Als u wilt meten onze monteurs zelf in en pakken ze het proces van het begin tot het eind op. Onze professionals kennen de producteigenschappen op hun duimpje en adviseren u desgewenst over de juiste toepassing van de verschillende oplossingen. Zo sluit de binnen- en buitenreclame altijd perfect aan bij het bedrijf. Letterlijk en figuurlijk.

Onze monteurs staan klaar om te gaan

Goed printwerk wordt beter door de juiste montage. Schakel onze professionals daarom in voor de juiste bevestiging van al uw printwerk.