Backdrop

Podiumdoeken, theaterdoeken of backdrop allemaal benamingen voor de perfecte afscheiding tussen podia en backstage.

Voor het maken van deze doeken maken we gebruik van mattere materialen zodat het licht niet weerkaatst wordt.

U kunt kiezen uit de volgende materialen:

  • Polyester 210 gram: Dit is ons ONZE standaard decostof, die scherp geprijsd is. Deze stof kenmerkt zich door de mooie, heldere en sprekende kleuren. Maximale rolbreedte is 310 centimeter, gedrukt middels sublimatie.
  • Decotex 220 gram: Dit product wordt vaak gezien als het standaardproduct, dit materiaal is echter duurder geprijsd dan Polyester 210 gram. Deze stof kenmerkt zich door de mooie, heldere en sprekende kleuren. Maximale rolbreedte is 305 centimeter, gedrukt middels sublimatie.
  • Blackback 235 gram: Mag de stof totaal niet doorschijnen? Dan is Blackback de ideale oplossing. Dit textiel is voorzien van een zwarte achterzijde waardoor ongewenst licht van de achterkant wordt tegengehouden. Maximale rolbreedte is 300 centimeter, gedrukt middels sublimatie.
  • Solvotex 240 gram: Heeft u een grote print nodig zonder naad? Dan is deze stof zeer geschikt aangezien het een maximale rolbreedte heeft van 490 centimeter. Het verschil met Decopolyester 210 gram is dat dit materiaal uv geprint wordt. Hierdoor kan het valer ogen en heeft het een mattere uitstraling. Solvotex is ook outdoor te gebruiken.

Onze backdrop materialen bevatten een B1 certificaat. U vindt dit certificaat onder downloads.

Materiaal opties

NaamOutdoorDubbelzijdigRolbreedte
BLACKBACK 235g --310 cm
POLYESTER 210g -320 cm
DECOTEX 220g --315 cm
BLACKBACK UV 235g --500 cm

Eerste levering mogelijk vanaf dinsdag 02-07-2024*
* spoedleveringen mogelijk op aanvraag

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Registreer je als nieuwe klant. Na het invullen van het registratieformulier zal er een controle plaats vinden. Als de controle succesvol is zal u inlog gegevens ontvangen.

Registeren