Dranghekbanner

Op elk evenement kom je tegenwoordig wel een dranghek tegen. Een dranghek is de perfect plaats om doeken te plaatsen met een boodschap. Zo kunt u sponsoren de kans geven om zichtbaar te worden, maar u kunt het ook voorzien van een plattegrond of bewegwijzering. Oftewel de ideale plaats om een full color print toe te voegen aan de omgeving.

De dranghekbanner is zowel leverbaar in een enkelzijdige als dubbelzijdige variant.

Het formaat van de dranghekbanner is.

  • Enkelzijdig: 215 x 73cm
  • Dubbelzijdig: 215 x 155cm

Hierbij kunt u kiezen uit de volgende materialen:

  • PVC Frontlit 500 gram: Dit materiaal is zowel geschikt voor indoor als outdoor. De afwerking vindt plaats middels omzomen en er worden ringen geplaats om de 30 centimeter. Het materiaal heeft een brandvertragend B1 certificaat
  • Non Woven 150 gram: Dit is een goedkoper alternatief en wordt gebruikt als tijdelijke oplossing. Dit materiaal wordt niet omgezoomd maar krijgt enkel ringen om de 30 centimeter.

Heeft u hekwerklijnen over langere afstanden en wilt u deze voorzien van één lange banner? Dan kunnen wij deze op maat voor u maken. Voor PVC frontlit klik hier of voor Non Woven klik hier.

Het PVC Frontlit materiaal bevat een B1 certificaat. U vindt dit certificaat onder downloads.

Materiaal opties

NaamOutdoorDubbelzijdigRolbreedte
NON-WOVEN 150g -320 cm
FRONTLIT (PVC) 510g -500 cm

Eerste levering mogelijk vanaf dinsdag 02-07-2024*
* spoedleveringen mogelijk op aanvraag

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Registreer je als nieuwe klant. Na het invullen van het registratieformulier zal er een controle plaats vinden. Als de controle succesvol is zal u inlog gegevens ontvangen.

Registeren