Rond Spandoek

Een spandoek is veruit het meest verkochte artikel uit ons assortiment. Wilt u eens een keer wat anders? Wat dacht u dan van een rond spandoek? Het is de manier om uw uiting op een snelle maar ook voordelige manier in de markt te zetten.

Afwerking en materialen:
Een rond spandoek is leverbaar op 2 verschillende materialen:

  • PVC Blockout: Dit materiaal heeft een langere levensduur en is tevens dubbelzijdig bedrukbaar. De levensduur van het materiaal heeft te maken met de afwerking. PVC Blockout is stevig genoeg om ringen in te bevestigen, zonder dat er een zoom aanwezig is. Het product zal dan ook niet snel scheuren bij een grote windbelasting. Voor outdoor gebruik raden wij altijd PVC Blockout aan.
  • PVC Frontlit: Dit materiaal is een stuk dunner dan PVC Blockout. Dit maakt het product dan ook kwetsbaarder. Het spandoek kan namelijk gaan scheuren bij een grote windbelasting. De achterkant van het spandoek wordt bij de ring extra verstevigd.

Wilt u een andere vorm dan rond? Het is mogelijk om je spandoek in een andere vorm te laten snijden. Kijk hiervoor bij het product Spandoek.

Een spandoek monteren? Dan leveren we hiervoor een uitgebreid assortiment aan bevestigingsmaterialen van een spandoekframe tot bout en van elastiek tot tiewrap.

Onze ronde spandoek materialen bevatten een B1 certificaat. U vindt dit certificaat onder downloads.

Materiaal opties

NaamOutdoorDubbelzijdigRolbreedte
BLOCKOUT 650g 320 cm
BLOCKOUT 440g 320 cm
FRONTLIT (PVC) 510g -500 cm
POLYESTER 210g -320 cm
BLACKBACK 235g --310 cm
BLACKBACK UV 235g --500 cm

Eerste levering mogelijk vanaf dinsdag 02-07-2024*
* spoedleveringen mogelijk op aanvraag

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Registreer je als nieuwe klant. Na het invullen van het registratieformulier zal er een controle plaats vinden. Als de controle succesvol is zal u inlog gegevens ontvangen.

Registeren