Textiel Pop-Up Wand

Op elke beurs zie je ze staan Pop-Up wanden! Wij bieden meerdere formaten textiel pop-up wanden aan. Met of zonder systeem.

Textiel Pop-Up: Dit pop-up muur systeem voor textielafdrukken kan eenvoudig gevouwen worden, waarbij de gemonteerde print kan blijven zitten. Voor het monteren van deze muur is geen gereedschap vereist.

Het standaardproduct bevat een print op polyester 210 g/m². Het printen op deze stof zorgt voor een intensief kleurbereik en heeft tevens een B1&M1 brandvertragingscertificaat.

Het klittenband bevestigingssysteem zorgt ervoor dat de print snel en eenvoudig gemonteerd kan worden. Dit zorgt er tevens voor dat de muur gebruikt kan worden met hetzelfde of verschillende prints.

De Textiel Pop-UP staat zeer stabiel door zijn diepte van 30 cm. De 30 cm brede zijden van de muur kunnen tevens als aanvullend reclameoppervlak gebruikt worden. Zodra de muur opgevouwen is, kan deze eenvoudig opgeborgen worden in een draagtas (deze wordt standaard bijgeleverd).

De volgende formaten (vooraanzicht) zijn beschikbaar:

  • 229 x 229cm (formaat print 303 x 229cm)
  • 304 x 229cm (formaat print 378 x 229cm)
  • 379 x 229cm (formaat print 453 x 229cm)

Heeft u al een systeem en wilt u enkel een nieuwe print bestellen? Geef dit dan bij het bestelproces aan dat u alleen een print wilt bestellen. 

Polyester 210 gram bevat een B1 en M1 certificaat. Deze is hieronder te downloaden.

Downloads

TemplatesDownload
Textielpop-up Mdownload
Textielpop-up Ldownload
Textielpop-up XLdownload
CertificatenDownload
Polyester 210 B1download
Black Back B1download

Materiaal opties

NaamOutdoorDubbelzijdigRolbreedte
POLYESTER 210 gr --320 cm
Blackback 235 gr --320 cm

Eerste levering mogelijk vanaf dinsdag 02-07-2024*
* spoedleveringen mogelijk op aanvraag

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Registreer je als nieuwe klant. Na het invullen van het registratieformulier zal er een controle plaats vinden. Als de controle succesvol is zal u inlog gegevens ontvangen.

Registeren