Textielwand

Op elke beurs zie je ze staan. Beurswanden! Wij bieden tal van mogelijkheden, voor ieder budget.

Deze eenvoudigere en goedkopere textielwand is ideaal voor het monteren van prints. Voor het monteren van deze muur is enkel een schroevendraaier nodig, die in de set is opgenomen.

Het standaardproduct bevat een print op polyester 210 g/m². Het printen op deze stof zorgt voor een intensief kleurbereik en heeft tevens een B1&M1 brandvertragingscertificaat.

Een groot voordeel van dit systeem is dat zowel de lengte als de breedte aangepast kan worden. Wij maken hier gebruik van telescopische buizen. Het maximale grafische formaat is 2,4 x 2,4 meter.

Zodra de muur is opgevouwen is deze handig op te bergen in een draagtas, die tevens bij de set is inbegrepen. Als u een print wilt bestellen op een stof met specifieke eigenschappen is het raadzaam om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Polyester 210 gram bevat een B1 en M1 certificaat. Deze is onder downloads te downloaden.

Heeft u al een systeem en wilt u enkel een nieuwe print bestellen? Geef dit dan bij het bestelproces aan dat u alleen een print wilt bestellen. 

Downloads

TemplatesDownload
Textielwand Templatedownload
CertificatenDownload
Polyester 210 B1download
Black Back B1download

Materiaal opties

NaamOutdoorDubbelzijdigRolbreedte

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Registreer je als nieuwe klant. Na het invullen van het registratieformulier zal er een controle plaats vinden. Als de controle succesvol is zal u inlog gegevens ontvangen.

Registeren