X-Banner

Een goedkoop alternatief voor de Roll-up is de X-Banner. Dit systeem bestaat uit een opvouwbaar frame met 4 haakjes aan de uiteindes.

Het printmateriaal wordt door middel van vier ogen in de hoeken gemonteerd en maakt het wisselen van de print zeer eenvoudig.

U kunt kiezen uit de volgende materialen:

  • Roll-up folie: Onze favoriet! Polypropyleen folie met een grijze achterzijde, waardoor er geen sprake is van een doorschijnend effect. Het materiaal heeft een mat oppervlak om reflecties te voorkomen wanneer het blootgesteld wordt aan sterk licht. Daarnaast krullen de randen niet op. Gewicht 160 g/m² maximale breedte roll-up 1,20 meter.
  • PVC Blockout 440 gram: Dit materiaal wordt normaal gebruikt voor het produceren van dubbelzijdige banners. Tussen de twee dunne lagen van wit pvc zit een zwarte tussenlaag, die ervoor zorgt dat de afbeelding aan de ene zijde niet zichtbaar is op de andere zijde en het laat geen licht door. Tevens krullen bij dit materiaal de zijkanten niet op. Block-out is beschikbaar voor alle roll-up formaten en systemen.
  • PVC Blockout 650 gram: Dit materiaal is zwaarder dan de PVC Blockout 440 gram en heeft daarnaast een B1 certificaat.

De X-banner is te bestellen in de volgende formaten:

  • 60 x 160 cm
  • 80 x 180 cm

Heeft u al een X-banner frame en wilt u enkel de print vervangen, geef dit dan aan bij het bestelproces.

PVC Blockout 650 gram bevat een B1 certificaat. U vindt dit certificaat onder downloads.

Materiaal opties

NaamOutdoorDubbelzijdigRolbreedte
BLOCKOUT 650 gr -500 cm
BLOCKOUT 440 gr -320 cm
ROLL-UP FOLIE 195μ--127 cm

Eerste levering mogelijk vanaf dinsdag 02-07-2024*
* spoedleveringen mogelijk op aanvraag

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Registreer je als nieuwe klant. Na het invullen van het registratieformulier zal er een controle plaats vinden. Als de controle succesvol is zal u inlog gegevens ontvangen.

Registeren