Gevelbord

Geen enkel bedrijfspand kan zonder gevelbord. Hiermee verhoogt u uw uitstraling en herkenbaarheid. Bent u enkel op zoek naar een plaat ter vervanging van uw huidige lichtbak? Kijk dan bij lichtbakplaat.
 

Gevelborden zijn in de volgende materialen beschikbaar:

  • Dibond wit: Dibond zijn aluminium compositieplaten met een polyethyleen harde schuimkern. Dit materiaal biedt een perfecte balans tussen gewicht en stijfheid. Het heeft meerdere diktes en is eenvoudig in montage. Ook laat dibond zich eenvoudig opdelen zodat de naad amper zichtbaar is.
  • Dibond aluminium: Dit materiaal heeft dezelfde eigenschappen als de witte dibond, maar heeft aan 1 zijde een geborstelde aluminium top. Hierdoor krijgt uw gevelbord toch nog een extra uitstraling. Dibond aluminium is beschikbaar in 3mm.
  • Plexiglas: Gaat u voor een chique look? Daan is het ook mogelijk om plexiglas 10 mm te nemen. Deze stijve en sterke plaat laat zich prima printen op de achterzijde. Wilt u witte inkt toevoegen? Kan dan eerst even op aanleveren witte inkt.

De meeste materialen zijn niet alleen vierkant of rechthoekig te frezen, maar ook in iedere gewenste contourvorm. Kijk hiervoor wel bij aanleveren contourlijnen.

Materiaal opties

NaamOutdoorDubbelzijdigRolbreedte
DIBOND 2mm-150x405 cm
DIBOND 3mm150x405 cm
DIBOND Aluminium 3mm-150x405 cm
PLEXIGLAS TRANSPARANT 2mm-205x305 cm
PLEXIGLAS TRANSPARANT 3mm-205x305 cm
PLEXIGLAS OPAAL 5mm-205x305 cm

Eerste levering mogelijk vanaf dinsdag 02-07-2024*
* spoedleveringen mogelijk op aanvraag

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Registreer je als nieuwe klant. Na het invullen van het registratieformulier zal er een controle plaats vinden. Als de controle succesvol is zal u inlog gegevens ontvangen.

Registeren