Wandbord

In kantoorpanden en openbare gebouwen worden veel wandbordjes geplaatst. Denk hierbij aan bewegwijzering, een foto van een project of naambordjes voor een ruimte.

Een wandbord wordt eenvoudig gemonteerd met afstandhouders.

Een alternatief is een frame speciaal gemaakt voor plaatmateriaal. De platen zijn eenvoudig in het aluminium frame te plaatsen middels magneten of dubbelzijdige tape. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op.

Wandborden zijn in de volgende materialen beschikbaar:

  • Plexiglas helder: Dit is een stijf en sterk materiaal met een luxe uitstraling. Voor het mooiste resultaat kunt u de print het beste afdrukken op de achterzijde zodat de glaslaag een mooie glans en luxe uitstraling geeft. Wilt u witte inkt toevoegen kijk dan eerst op aanleveren witte inkt.
  • Plexiglas opaal: Dit materiaal heeft dezelfde eigenschappen als plexiglas helder, echter wordt het altijd vanaf de voorzijde bedrukt. Dit materiaal leent zich uitstekend voor bordjes waar licht achter wordt geplaatst.
  • Dibond wit: Dibond zijn aluminium compositieplaten met een polyethyleen harde schuimkern. Dit materiaal biedt een perfecte balans tussen gewicht en stijfheid. Het heeft meerdere diktes en is eenvoudig in montage. Ook laat dibond zich eenvoudig opdelen zodat de naad amper zichtbaar is.
  • Dibond aluminium: Dit materiaal heeft dezelfde eigenschappen als de witte dibond, maar heeft aan 1 zijde een geborstelde aluminium top. Hierdoor krijgt uw gevelbord toch nog een extra uitstraling. Dibond aluminium is beschikbaar in 3mm.

De meeste materialen zijn niet alleen vierkant of rechthoekig te frezen, maar ook in iedere gewenste contourvorm. Kijk hiervoor wel bij aanleveren contourlijnen.

Materiaal opties

NaamOutdoorDubbelzijdigRolbreedte
DIBOND 2mm-150x405 cm
DIBOND 3mm150x405 cm
DIBOND Aluminium 3mm-150x405 cm
PLEXIGLAS TRANSPARANT 2mm-205x305 cm
PLEXIGLAS TRANSPARANT 3mm-205x305 cm
PLEXIGLAS TRANSPARANT 5mm-205x305 cm

Eerste levering mogelijk vanaf dinsdag 02-07-2024*
* spoedleveringen mogelijk op aanvraag

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Registreer je als nieuwe klant. Na het invullen van het registratieformulier zal er een controle plaats vinden. Als de controle succesvol is zal u inlog gegevens ontvangen.

Registeren