Raam Sticker

Op ramen kunt u veel creativiteit kwijt. Een kantoor kan een hele andere sfeer krijgen, maar ook de buitenzijde van het pand kunt u een andere uitstraling geven. Stickers worden ook vaak gebruikt bij verbouwingen om aan te geven wanneer de winkel open gaat of welk merk er in het pand komt.

Raamstickers zijn in de volgende materialen beschikbaar:

 • Matglas sticker: Dit is een matglas folie met een zandstraaleffect. Dit wil zeggen dat wanneer het op een raam bevestigd is, het een matglas look creëert. Hierdoor ontstaat er privacy, maar komt het daglicht nog steeds naar binnen. Matglasfolie is daarnaast ook te printen en in iedere vorm te snijden. De keuze is eindeloos.
 • One way vision: Deze folie wordt gebruikt voor het beplakken van ramen. Met deze folie kunt u de gewenste print aan de buitenkant presenteren zonder het zicht vanuit de binnenkant te belemmeren. Dit materiaal wordt vaak gebruikt op voertuigen en winkelramen. Voor het gebruik op voertuigen is een speciale gecertificeerde folie beschikbaar OWV Premium.
  Let op: De afbeelding is volledig zichtbaar wanneer de lichtintensiteit van buitenaf hoger is dan van binnenuit. Wanneer de lichtintensiteit lager is aan de buitenkant (zodra het donker is), wordt de afbeelding gedeeltelijk onzichtbaar.
 • Monomeer: Dit is een basis zelfklevend materiaal dat prima geschikt is voor printen. Het biedt veel mogelijkheden om platte oppervlakken te bedekken zoals winkelvensters. Het is zowel mat als glanzend verkrijgbaar.
  • Feit: het printen op folie en het daarna afwerken met een glans laminaat geeft als effect dat de kleuren meer verzadigd zijn dan direct printen op glansfolie.
  • Feit: Matfolie wordt gebruikt voor binnen toepassingen aangezien ze het licht gelijkmatig verdelen (in vergelijking met glanzende folies, die namelijk het licht centreren).
  • Feit: gebruiksvriendelijke monomeer folie kan gebruikt worden met verschillende typen lijmen.
  • Permanente lijm: bijvoorbeeld bij het gebruik van langdurige belettering op de ruit.
  • Gemakkelijke te verwijderen lijm: bijvoorbeeld bij verbouwing.
 • Monomeer Transparant: Heeft dezelfde eigenschappen als een monomeer folie maar is transparant.

Materiaal opties

NaamOutdoorDubbelzijdigRolbreedte
MONOMEER FOLIE 80μ-160 cm
MATGLAS FOLIE 80μ-152 cm
OWV PREMIUM FOLIE 150μ-137 cm
OWV FOLIE 150μ-152 cm

Eerste levering mogelijk vanaf dinsdag 02-07-2024*
* spoedleveringen mogelijk op aanvraag

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Registreer je als nieuwe klant. Na het invullen van het registratieformulier zal er een controle plaats vinden. Als de controle succesvol is zal u inlog gegevens ontvangen.

Registeren