Vloersticker

Waarom zouden we geen reclame plakken op de ruimte die er het meeste is: de vloer! Zowel indoor als outdoor zijn er meerdere mogelijkheden. 

Alle stickers zijn voorzien van een krasvast en antislip laminaat.

Vloerstickers zijn in de volgende materialen beschikbaar:

  • Monomeer folie met vloerlaminaat: Deze folie is in zijn basis zelfklevend en prima geschikt als vloersticker. In combinatie met vloerlaminaat is het de goedkoopste oplossing voor tijdelijke reclame. Monomeer folie kan gebruikt worden met verschillende typen lijmen:
    • Permanente lijm: bijvoorbeeld bij het gebruik van langdurige outdoor exposities
    • Gemakkelijke te verwijderen lijm: bijvoorbeeld bij korte exposities
    • Grijze lijm: Deze lijm zorgt voor een goede afdekking van eerder gebruikte afbeeldingen. Dit om te voorkomen dat de vorige afbeeldingen door de huidige afbeelding zichtbaar is.
  • Aslan vloerfolie: Deze folie met waterbestendige lijm wordt gebruikt voor kortlopende reclame. Het is geschikt voor binnen- en buiten oppervlakken die blootgesteld worden aan vocht. Deze folie is bestemd voor gladde vloeren en gevels, zoals tegels of gepolijste steen. Het grootste voordeel van deze folie is dat het in één stuk verwijderd kan worden en dat het geen restanten achterlaat. Deze folie bevat een R9 slipcertificaat.
  • Asfalt folie: Dit materiaal is geschikt voor ruwe oppervlakken zoals asfalt, stenen en cement. Het is gemaakt van polyurethaan met een laag aluminium. Daarnaast heeft het een antislip oppervlak. Dit alles zorgt ervoor dat de folie perfect past op ruwe en geribbelde oppervlakken. Deze folie bevat een R12 slipcertificaat.

Materiaal opties

NaamOutdoorDubbelzijdigRolbreedte
MONOMEER FOLIE + VLOERLAMINAAT 80μ-160 cm
ASLAN FOLIE + VLOERLAMINAAT 80μ-137 cm
ASFALT FOLIE 430g -122 cm

Eerste levering mogelijk vanaf dinsdag 02-07-2024*
* spoedleveringen mogelijk op aanvraag

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Registreer je als nieuwe klant. Na het invullen van het registratieformulier zal er een controle plaats vinden. Als de controle succesvol is zal u inlog gegevens ontvangen.

Registeren