Peesdoek

Peesdoek is uitermate geschikt om snel een nieuwe look te creëren in een ruimte. Deze stof geeft een zeer luxe uitstraling en kan eenvoudig gewisseld worden middels de platte siliconen pees die rondom het doek wordt gestikt.

Heeft u een print nodig van een groot formaat of wilt u het frame om een object heen plaatsen (bijvoorbeeld een televisie)? Dan raden wij een kloppees aan. Deze pees wordt los geleverd en deze dient later tussen doek en frame vast geklopt te worden. Wij raden u wel aan om het doek dan 5 tot 10 centimeter groter te bestellen.

Voor onze Peesdoeken kunt u kiezen uit de volgende materialen:

  • Polyester 210 gram: Dit is ons standaard decostof, die scherp geprijsd is. Deze stof kenmerkt zich door de mooie, heldere en sprekende kleuren. Maximale rolbreedte is 310 centimeter, gedrukt middels sublimatie.
  • Decotex 220 gram: Vele mensen kennen dit product als de standaard, echter is het duurder geprijsd dan de Polyester 210 gram. Deze stof kenmerkt zich door de mooie, heldere en sprekende kleuren. Maximale rolbreedte is 305 centimeter, gedrukt middels sublimatie.
  • Artist Premium 220 gram: Heeft u een grote print nodig zonder naad? Dan is deze stof zeer geschikt, aangezien het een maximale rolbreedte heeft van 490 centimeter. Deze stof kenmerkt zich door mooie heldere kleuren, een glanzende uitstraling met een licht structuur. Materiaal wordt uv geprint en is ook outdoor te gebruiken.
  • Blackback 235 gram: Gebruikt u een frame die vrijstaand of dubbelzijdig geplaatst wordt en bent u bang voor doorschijnen? Dan is Blackback de ideale oplossing. Dit textiel is voorzien van een zwarte achterzijde waardoor ongewenst licht van de achterkant wordt tegengehouden. Maximale rolbreedte is 300 centimeter, gedrukt middels sublimatie. Ook leverbaar op 500cm breed met UV print.
  • Backlit textiel 270 gram: Bent u op zoek naar een textielframe met verlichting aan de achterzijde? Dan is dit materiaal zeer goed geschikt. Door de verlichting erachter komen te kleuren nog beter tot uiting. Maximale rolbreedte is 305 centimeter, gedrukt middels sublimatie.

Onze Peesdoek materialen bevatten een B1 certificaat. U vindt dit certificaat onder downloads.

Materiaal opties

NaamOutdoorDubbelzijdigRolbreedte
POLYESTER 210g -320 cm
DECOTEX 220g --315 cm
BLACKBACK 235g --310 cm
BLACKBACK UV 235g --500 cm
TEXTILE BACKLIGHT --320 cm
ARTIST PREMIUM 200g -500 cm
POLYESTER Screen Special --150 cm

Eerste levering mogelijk vanaf dinsdag 02-07-2024*
* spoedleveringen mogelijk op aanvraag

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Registreer je als nieuwe klant. Na het invullen van het registratieformulier zal er een controle plaats vinden. Als de controle succesvol is zal u inlog gegevens ontvangen.

Registeren